Bedrijfsprofiel

Helder in dienstverlening
Autobedrijf Waaksma is een universeel en onafhankelijk garagebedrijf met grote ervaring op het autogebied, zowel voor onderhoud als verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Ons ervaren vakmanschap verleent een stevige, betrouwbare basis aan onze dienstverlening. Kwaliteit, oplossingsgerichtheid en persoonlijke aandacht zijn bovendien belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. De klant is ons uitgangspunt - goed luisteren, actief meedenken en vlot een oplossing bieden volgen als vanzelf. Wij streven naar duidelijkheid en transparantie op elk gebied. Dat doen wij zowel in onze manier van werken als in onze communicatie naar u toe. Vandaar dat u bij ons vaste aanspreekpunten treft die u direct verder kunnen helpen. Daarnaast brengen wij de kosten en het tijdstraject voor u helder in kaart. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Precies zoals het hoort. 

 

Flexibiliteit
Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom bent u bij ons ook zonder afspraak van harte welkom. Wij doen ons uiterste best om u snel van dienst te zijn. Uitsluitend in het geval van regulier onderhoud en keuringen vragen wij u om vooraf een afspraak met ons te maken. Wij helpen u graag! 

 

Up-to-date in kennis en techniek
Wij doen er alles aan om deze kennis op hoog niveau te houden. Op die manier bent u er zeker van dat wij u van dienst zijn met de nieuwste technieken. Onze specialistische kennis betreffende auto-elektronica verleent bovendien toegevoegde waarde aan onze dienstverlening. Onze werkplaats is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken.

 

Complete zorg voor uw auto
Ons dienstenaanbod is bijzonder breed. Naast vakkundig service en onderhoud kunt u ook bij ons terrecht voor uitlijnen, aircoservice en schadeafhandeling. Bent u in het bezit van een leasewagen? Ook dit onderhoud nemen wij graag op ons en er staat altijd vervangend vervoer klaar. Daarnaast zijn wij het aangewezen en betrouwbare adres voor al uw RDW-erkende APK-keuringen en zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Uw vervoermiddel is bij ons in vertrouwde handen.