Services

Haal- en brengservice
De auto voor onderhoud en reparatie naar de gagrage moeten brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u eigenlijk niet kunt missen en liever aan andere zaken besteedt. De haal- en brengservice van Autobedrijf Waaksma maakt een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij uw voor de deur op.

 

Gratis leenauto
Heeft u een vrij grote reparatie aan uw auto, dan bieden wij de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze leenauto, zodat u altijd voorzien bent van een auto en u uw werkzaamheden kunt voorzetten.

 

Vervangende lesauto
Heeft u problemen met uw lesauto dan kunt u de lesauto bij ons laten repareren. In de tussentijd bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vervangende lesauto, zodat u ongehinderd uw werk kan blijven voortzetten.

 

Sleepservice
U heeft het vast wel eens gezien, een auto die stilstaat bij de weg. Mocht dit u overkomen dan kunt ons bellen en wij zorgen ervoor dat u auto zo spoedig mogelijk wordt opgehaald en gerepareerd wordt.

 

Auto zoek opdracht
Bent u opzoek naar een auto, maar beschikken wij niet over de auto die u zoekt, dan kunt u ons een zoekopdracht geven en wij zorgen ervoor dat u de auto krijgt die u zoekt. U hoeft ons alleen maar te bellen.

 

Gratis opslag van zomer en winterbanden
De winter voorbij? Laat uw banden dan opslaan bij ons. Dit is geheel gratis en u bent ervan vezekerd dat ze veilig en droog staan.