Ons bedrijf

Autobedrijf Waaksma in Kootstertille is een universeel en onafhankelijk garagebedrijf. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alles met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft, met alle soorten en merken auto’s.

Daarnaast zijn wij ook het adres voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Helder in dienstverlening

Bij Auto Waaksma staan we voor kwaliteit, oplossingsgerichtheid en persoonlijke aandacht. Wij streven naar duidelijkheid en transparantie op elk gebied. Dit doen we zowel in onze manier van werken als in onze communicatie naar u toe. Ons ervaren vakmanschap verleent hierbij een stevige, betrouwbare basis aan onze dienstverlening. De klant is ons uitgangspunt en onze insteek is dan ook dat er nooit nee wordt verkocht.

Daarnaast brengen wij de kosten en het tijdstraject voor u helder in kaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Precies zoals het hoort.

Het team van Autobedrijf Waaksma

Service, flexibiliteit en kwaliteit

Wij staan altijd voor u klaar en we staan bekend om onze service en kwaliteit. Zo zorgen wij bijvoorbeeld altijd voor gratis vervangend vervoer, gratis bandenopslag en bent bij ons ook zonder afspraak van harte welkom.

Kennis en vakmanschap

Wij doen er alles aan om onze kennis op een hoog niveau te houden. Onze medewerkers volgen diverse trainingen om met de moderne technologieën mee te groeien. Op die manier bent u er zeker van dat wij u van dienst zijn met de nieuwste technieken. Onze werkplaats is dan ook voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en we beschikken over een uitgebreide kennis betreffende auto-elektronica.

Complete zorg voor uw auto

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen. Uw vervoermiddel is bij ons in vertrouwde handen!

Enkele van onze jonge en frisse occasions